2015-05-02 10:27:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Rájöhet, hogy mi hiányzik az életéből

Napi horoszkóp május 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma csupa jó dologra számíthat, a szerelmével gondtalan órákat töltenek együtt, egy utazás is lehetségessé válik. Az Uránusz a belső óráját nullára állítja, ez a nap egy új élet kezdetét is jelezheti. Bármire is vágyik, itt az ideje, hogy tegyen is érte valamit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars halad előre, ennek köszönhetően ön végre csak önmagára hallgat, nem pedig mások elvárásainak próbál megfelelni. Jól teszi, mert csak akkor lehet boldog, ha a saját útját járja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Valószínűleg minden a tervek szerint halad, a csillagok legalábbis semmiben sem gátolják önt. Ha valami mégis balul sülne el, magában keresse a hibát, és igyekezzen kijavítani azt!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold szemben áll az Uránusszal. Rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, ideges, nyugtalan hangulatban van. Ez a kapcsolataira is rányomja bélyegét, vitákra, veszekedésre számíthat. Próbáljon megnyugodni, a legjobb ilyenkor otthon maradni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Uránusz kedvező pozícióban áll, emiatt kellemesen telik a nap, a Jupiter pedig szerencsét hoz Önnek. Most közelebb kerülhet önmagához, és úgy élhet, ahogyan már régóta szeretne. Ez azt is jelenti, hogy leteheti azokat a problémákat, melyeket eddig, szükségtelenül, a vállára vett.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz szemben áll a csillagjegyével. A változást, amit jelez, nem fogja azonnal észrevenni, de biztos lehet abban, hogy új idők jönnek... A megújulás lelki síkon történik, lassan megy végbe. Ennek köszönhetően közelebb kerülhet igazi énjéhez.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz, a változások bolygója áll a jeggyel szemben. Ön ezt érezni fogja, és nyugtalanná válhat. Valami rendkívüli dolgot akar véghez vinni, lobbanékony, és talán meggondolatlan is lehet. Vigyázzon, nehogy olyasmit tegyen, amit később megbánna.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz visszafelé halad,a Skorpió jegye felé. Elszánja magát, hogy végére járjon a fontos kérdéseknek. Ön a végletek embere, lehet, hogy olyan döntéseket hoz, amelyek megváltoztatják az életét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében hátrafelé halad. Az ember ilyenkor elsősorban önmagára figyel, és nem törődik a külvilággal. A belső változásokat mindig elvonulás és magánykeresés jellemzik, ön is így tesz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap mosolyog Önre, fogadja pozitívan a változásokat, ne féljen tőlük. Jól érzi magát, barátságos hangulatban van, könnyed hozzáállásával pozitív benyomást gyakorol másokra. Kapcsolódjon ki barátai társaságában, vagy menjen szórakozni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Annyi új ötlete támad, hogy hirtelen nem is tudja, melyikbe fogjon bele. Jegyezze fel mindegyiket, és dolgozza ki őket később. Új emberek fognak belépni életébe, akiktől jó dolgokat tanulhat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma minden érdekli majd, ami kizökkentheti a megszokott kerékvágásból, és lehetősége lesz új dolgokat kipróbálni. Ezek révén rájöhet, mi az, ami hiányzik az életéből!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: